Thi công nhà màng, nhà lưới giá rẻ tại Vĩnh Phúc

Shtëpitë me membranë dhe shtëpitë rrjeta janë aplikime moderne në prodhimin bujqësor në Vinh Phuc në veçanti dhe në vend në përgjithësi, dhe ato vetë kanë shumë përparësi në kultivimin e produkteve bujqësore në mes të kushteve të motit të paparashikueshëm, zakonisht sot. Le të mësojmë për ndërtimin e serave me kosto të ulët dhe shtëpive rrjetë në Vinh Phuc përmes artikullit më poshtë nga Top9nhacai.com.

Potenciali i Vinh Phuc në zhvillimin e modelit të serave dhe shtëpive neto në prodhimin bujqësor

Si një nga provincat kryesore ekonomike të Veriut, Vinh Phuc ka shumë kushte të favorshme, si dhe potenciale për zhvillimin e bujqësisë moderne, duke aplikuar modelet e serrave dhe rrjetave të shtëpive në prodhim. Ky vend ka pasur suksesin e parë në prodhim me këtë model të ri. Vinh Phuc është aktualisht një nga provincat kryesore në zhvillimin e bujqësisë së teknologjisë së lartë në veri.

Vinh Phuc ka shumë kushte për zhvillimin modern bujqësor

Vinh Phuc ka shumë kushte për zhvillimin modern bujqësor

Këtu janë disa potenciale të Vinh Phuc si një premisë për zhvillimin e ardhshëm bujqësor:

 • Vinh Phuc i përket Deltës së Lumit të Kuq, kufizohet me provincat Thai Nguyen dhe Tuyen Quang në veri, Phu Tho në perëndim dhe Hanoi në lindje dhe jug. Vinh Phuc ndodhet në autostradën kombëtare 2, hekurudha Hanoi – Lao Cai dhe autostradën Noi Bai – Lao Cai – Yunnan (Kinë), e cila është një urë që lidh Midlands Veriore dhe Malet me kryeqytetin Hanoi; ngjitur me aeroportin ndërkombëtar Noi Bai, përmes Rrugës Kombëtare Nr. 5 që lidhet me portin Hai Phong dhe rrugës 18 që lidhet me portin e ujërave të thella Cai Lan. Përparësitë e vendndodhjes ekonomike gjeografike e kanë bërë provincën Vinh Phuc një komponent të brezit të zhvillimit industrial të provincave veriore të Vietnamit.
 • E vendosur në zonën e tranzicionit midis kodrave të tokës së mesme dhe Deltës së Lumit të Kuq. Prandaj, terreni këtu është shumë i larmishëm dhe gradualisht zvogëlohet nga veriperëndimi në juglindje, i ndarë në 3 rajone ekologjike: fushore, të mesme dhe malore, duke krijuar kushte të favorshme për diversifikimin e zonave të prodhimit si dhe prodhimit bujqësor.
 • Vinh Phuc ndodhet në një zonë me një klimë tropikale musonore, e nxehtë dhe e lagësht me shumë shi, e cila është e favorshme për zhvillimin e bujqësisë.
 • Fondi i madh i tokës bujqësore, toka me cilësi të lartë, pjellori relativisht e lartë, burim uji i ëmbël gjatë gjithë vitit, sistem i trashë lumi dhe kanalesh, i përshtatshëm për kultivim bujqësor, veçanërisht për kultivim.
 • Puna e bollshme dhe e kualifikuar, veçanërisht punëtorët e bujqësisë kanë shumë përvojë, aftësia për të rritur shkallën e trajnimit është e madhe. Ka një traditë dhe potencial në trajnime me një sistem universitetesh, kolegjesh, shkollash të mesme profesionale, shkolla të mëdha profesionale dhe lehtësira dhe teknika të mira.
 • Drejtuesit i kushtuan vëmendje dhe krijuan shumë kushte të favorshme që ky vend të zhvillojë bujqësi të teknologjisë së lartë, bujqësi të pastër me aplikimin e serave dhe shtëpive rrjetë.
 • E gjithë krahina aktualisht po formon zona të përqendruara të prodhimit bujqësor të lidhura me përpunimin dhe konsumin përgjatë zinxhirit të vlerës, duke sjellë efiçencë praktike, e cila është një premisë për zhvillimin e prodhimit bujqësor modern dhe në shkallë të gjerë.

Pse duhet të përdoret sistemi i serave dhe shtëpive neto në prodhimin bujqësor në Vinh Phuc?

Sistemi i serave dhe shtëpive rrjetë janë hapat e parë në procesin e bujqësisë së pastër dhe bujqësisë së teknologjisë së lartë në Vinh Phuc.

Aplikimi i serave dhe shtëpive rrjetë i jep këtij vendi shumë përfitime, duke kontribuar në nxitjen e zhvillimit të jashtëzakonshëm të ekonomisë bujqësore këtu.

Kultivimi i produkteve bujqësore në shtëpi rrjete, serra, veçanërisht perime të pastra dhe lule të klasit të lartë me teknologji të lartë, është bërë popullor në Vinh Phuc dhe në shumë provinca të tjera anembanë vendit. Prodhimi në serra, serra në të cilat faktorët mjedisorë rregullohen plotësisht automatikisht për të krijuar kushte optimale për bimët dhe për të arritur rendimente shumë të larta dhe cilësi të mirë.

Falë sistemit të rrjetës përreth, parandalon hyrjen e insekteve, duke kufizuar shkatërrimin e tyre, duke çuar në reduktimin maksimal të përdorimit të pesticideve. Prandaj, rritja e perimeve është e lehtë për të përmbushur standardet e sigurisë dhe me një kosto të ulët, duke ulur kostot e kujdesit.

Kultivimi i perimeve me gjethe është shumë i përshtatshëm për kushte sere për shkak të periudhës së shkurtër të rritjes, raportit të shpejtë të qarkullimit, rendimentit dhe kujdesit shumë të lartë, duke çuar në efikasitet të lartë.

Në sezonin e shirave, për shkak se ka një rrjetë, kur bie shi, rrjeta do të pengojë shpejtësinë e rënies së shiut, gjethet e perimeve kanë më pak gjasa të grisen dhe të shpërthejnë. Nga ana tjetër, në serë, nëse investohet sistemi i ujitjes automatike me spërkatës, puna do të reduktohet ndjeshëm.

Krahasuar me bujqësinë tradicionale, sistemi modern i kujdesit të bimëve në serra dhe shtëpi rrjete sjell shumë përfitime: kursim të punës; rritet produktiviteti.

Zbatimi i modelit të shtëpisë rrjetë dhe shtëpisë me membranë në prodhimin e perimeve jo vetëm që përmirëson jetesën e njerëzve, hap një drejtim të ri për bujqësinë, por edhe një strategji të qëndrueshme të prodhimit bujqësor në të ardhmen.

Nëpërmjet krijimit të produkteve bujqësore të pastra, të sigurta, cilësore dhe me rendiment të lartë, ajo do të japë një kontribut të rëndësishëm në përmirësimin e cilësisë së jetës.

Kur të përdoret sera, kur të përdoret shtëpia rrjetë?

Shtëpitë me rrjetë duhet të përdoren kur temperatura dhe lagështia nuk ndryshojnë shumë midis ditës dhe natës ose dimrit dhe verës, sepse sistemi i rrjetit krijon një hapësirë ​​të ajrosur, të përshtatshme për klimat e nxehta dhe me diell.

Shtëpia me rrjetë dielli

Shtëpia me rrjetë dielli

Shtëpia rrjetë kur përdorni rrjetë mbrojtëse do të ndihmojë në reduktimin e dritës së diellit për të krijuar hije për bimët të përshtatshme për bimët që duan hije. Këto bimë nuk kanë nevojë për shumë dritë për t’u fotosintezuar si orkide, perime me gjethe si spinaqi, marule, spinaqi, lulelakër ose perime me rrënjë si domatet, kungujt, rrepkat ose karotat.

Kostoja e instalimit të një shtëpie neto nuk është e lartë, kështu që është e përshtatshme për bujqësi në shkallë të vogël ose nuk ka fonde të mjaftueshme për të investuar në një sistem bujqësor më modern.

Në zonat ku ndodh shpesh breshri, zgjedhja e një shtëpie rrjetë do t’i ndihmojë bimët tuaja të jenë më të sigurta dhe një shtëpi rrjetë do të jetë më e sigurt se një serë kur përballeni me këto ngjarje ekstreme të motit.

Sera është prej materiali polietileni (PE) me transparencë të lartë dhe difuzion të mirë të dritës, i përshtatshëm për bimët që kanë nevojë për shumë dritë për fotosintezë si orkide, zambakë, trëndafila ose pjepër, pjepër, luleshtrydhe, domate, kungulli.

Shtëpi me membranë për rritjen e pjeprit

Shtëpi me membranë për rritjen e pjeprit

Për shkak se serat e ruajnë nxehtësinë shumë mirë, është më mirë të përdoren serat në zona me klimë të ftohtë ose të ftohtë sesa në klimë të nxehtë. Sidomos edhe gjatë natës ose në dimër, serra do të mbajë një temperaturë të qëndrueshme për të ndihmuar bimët të rriten dhe zhvillohen mirë. Megjithatë, kur temperatura në zonë bëhet shumë e nxehtë, duhet të përdorni një kondicioner për të ndihmuar në uljen e temperaturës në serë në mënyrë që bimët të rriten mirë.

Sera mund të kontrollojë sëmundjet, kështu që kur rriten kultura me vlerë të lartë ekonomike ose kur rriten fidane dhe fidane, duhet të përdorni sera në vend të shtëpive rrjetë. Kombinuar me sistemet e ujitjes me pika ose me spërkatës, ju mund të kontrolloni ujin edhe në zonat me ndotje mjedisore të shkaktuar nga emetimet nga impiantet industriale.

Kostoja e bërjes së serave do të jetë më e lartë se ajo e shtëpive neto, kështu që ato janë të përshtatshme për bujqësi bujqësore të shkallës së mesme ose të madhe për të kultivuar kultura me vlerë të lartë ekonomike. Qëndrueshmëria e serrës është gjithashtu më e lartë se ajo e shtëpisë rrjetë, kështu që ju mund të rritni bimë shumëvjeçare pa pasur nevojë të riparoni ose zëvendësoni rregullisht.

Procesi i ndërtimit të serave dhe shtëpive rrjetë në Vinh Phuc

Përkushtimi i njësisë së ndërtimit do të shfaqet më qartë përmes procesit jashtëzakonisht profesional të punës, duke siguruar të gjitha përfitimet për klientët. Më poshtë është procesi i projektimit dhe ndërtimit të shtëpisë rrjetë në Top9nhacai.com:

Anketa

Anketoni terrenin aktual, klimën, zbuloni nevojat e klientëve, ofroni zgjidhje për serat, shtëpitë rrjetë që përdoruesit të marrin në konsideratë dhe të zgjedhin.

Dizajn

Projektimi i serave dhe shtëpive rrjetë bazuar në kërkesat e klientëve në bazë të sigurimit të kushteve teknike. Dërgoni kopje të buta klientëve për të parë vizatimet dhe sistemet paraprake brenda serrës.

Këshillë

Konsultimi i projektimit për të optimizuar zonën e impiantit dhe për të arritur efikasitetin maksimal.

Kontraktuese

Top9nhacai.com ka gati 10 vjet përvojë në projektimin, prodhimin dhe ndërtimin e shtëpive membranore në të gjithë vendin, duke përjetuar shumë projekte të mëdha dhe të vogla. Kjo është një pikëmbështetje solide në mënyrë që të mund të besoni se do të merrni kuota të arsyeshme si për kostot ashtu edhe për shërbimet; kontrata të besueshme, standarde.

Prodhimi

Me ekipin teknik të aftë të Top9nhacai.com, do t’ju kursejë shumë kohë pritjeje dhe gjithashtu do të siguroheni për cilësinë dhe kriteret sipas kontratës dhe vizatimeve të nënshkruara.

Ndërtimi

Ekipi i ndërtimit është para së gjithash punëtorë entuziastë dhe të përgjegjshëm, pastaj ata kanë përvojë të farkëtuar në shumë projekte të ndryshme.

Mbikëqyrësi i projektit do të monitorojë dhe kontrollojë cilësinë, vëllimin, ecurinë e ndërtimit, sigurinë e punës dhe sanimin e mjedisit në ndërtimin e punimeve në përputhje me kontratën, projektin e miratuar, standardet teknike, inxhinierinë, kushtet teknike të projektit. Top9nhacai.com do t’i ndihmojë klientët të parandalojnë dhe minimizojnë gabimet që çojnë në dëmtime ose probleme. Mbikëqyrësi i projektit do të jetë përgjegjës për monitorimin – kontrollin – trajtimin – pranimin – raportimin e punëve të lidhura në kantierin e ndërtimit.

Dorëzimi dhe pranimi

Dorëzoni të gjithë sistemin investitorit dhe udhëzoni përdorimin e pajisjeve dhe teknologjisë së serrave.

Garanci

Top9nhacai.com angazhohet për kryerjen e duhur të përgjegjësisë së garancisë për të gjithë sistemin e serrave sipas kontratës së nënshkruar.

Asistencë teknike

Jepni gjithmonë këshilla dhe mbështetje teknike të dedikuar për klientët në procesin e funksionimit të sistemit, duke u kujdesur që impiantet të arrijnë produktivitetin dhe efikasitetin më të lartë.

Pse duhet të zgjidhni Top9nhacai.com në ndërtimin e serave dhe shtëpive rrjetë në Vinh Phuc?

Krenar që është njësia lider në fushën e ndërtimit të serave dhe shtëpive rrjetë në Vinh Phuc, Top9nhacai.com ka kënaqësinë të sjellë për njerëzit këtu shërbimin më prestigjioz dhe cilësor të ndërtimit të serave dhe shtëpive rrjetë në treg.

Përparësitë e Top9nhacai.com në fushën e ndërtimit të serave dhe shtëpive rrjetë në Vinh Phuc janë:

 • Me gati 10 vjet përvojë në fushën e bujqësisë së pastër, bujqësisë së teknologjisë së lartë, ne kemi partnerë për të furnizuar lëndë të para në sasi të mëdha me çmimet më të arsyeshme në treg, kështu që ne mund të ulim kostot në Vietnam. Niveli maksimal për investitorët
 • Duke pasur një ekip konsulentësh të aftë të projektimit, duke llogaritur sistemin e kornizës bazuar në shpjegimin, ndërtimin dhe montimin
 • Ekipi teknik profesional, përvojë shumëvjeçare
 • Procesi profesional i punës, ka politika preferenciale si dhe mbështetje të kujdesshme për klientët pas ndërtimit
 • Ekzekutimi efektiv i qindra projekteve në të gjithë vendin, duke sjellë një perspektivë të re për bujqësinë e pastër për fermerët sot.

Veçanërisht, Top9nhacai.com ka përvojë në ndërtimin efektiv të shumë projekteve në këtë tokë të Vinh Phuc, kështu që ne kuptojmë më mirë se kushdo nga klima, toka e deri te faktorët njerëzorë këtu. Kjo konsiderohet gjithashtu një nga arsyet që nuk mund ta injoroni Top9nhacai.com-n kur bëhet fjalë për ndërtimin e serave dhe shtëpive rrjetë këtu.

Këtu janë disa projekte që Top9nhacai.com ka ndërtuar në Vinh Phuc:

Projekti i rritjes së perimeve të pastra hidroponike në qytetin Huong Canh – Vinh Phuc 2

Projekti i rritjes së perimeve të pastra hidroponike në qytetin Huong Canh - Vinh Phuc 2

Projekti i rritjes së perimeve të pastra hidroponike në qytetin Huong Canh – Vinh Phuc 2

Ky është një model pilot për të studiuar efektivitetin aktual përpara se të zbatohet një projekt me një shkallë të madhe prej 2000 m2 që shërben perime të pastra në Vinh Phuc. Projekti përfundoi brenda 5 ditëve për shkak të kushteve të pafavorshme të motit me stuhi.

Me një sipërfaqe prej më shumë se 100 m2, Top9nhacai.com organizoi të bënte 14 pajisje hidroponike dhe një seri shportash plastike hidroponike, e vlerësuar sasia e perimeve për të prodhuar rreth 30 kg perime/ditë falë mbjelljes së vazhdueshme, domate të pafundme vlerësohen të të arrijë produktivitetin.Rendimenti për pemë është 15 kg dhe pjepri i veçantë i stomakut me rendiment të lartë.

Projekti i ndërtimit të mini serrës 40m2 1 çati e hapur në Dai Lai Vinh Phuc

Projekti i ndërtimit të mini serrës 40m2 1 çati e hapur në Dai Lai Vinh Phuc

Projekti i ndërtimit të mini serrës 40m2 1 çati e hapur në Dai Lai Vinh Phuc

Me dëshirën për të bërë një kopsht perimesh të pastër për aktivitetet familjare, për të rritur domate, patëllxhanë, tranguj, perime me gjethe … klientët në Dai Lai, Vinh Phuc kanë besuar dhe zgjedhur Top9nhacai.com për të vendosur projektin e mini serrës.40m2 një çati e hapur.Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Thi công nhà màng, nhà lưới giá rẻ tại Vĩnh Phúc . Đừng quên truy cập Top9nhacai.com kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *