Báo giá thi công nhà màng, nhà lưới tại Hà Nội

Hanoi është një qendër e madhe politiko-ekonomike e vendit dhe është gjithashtu një vend kryesor në aplikimin e përparimeve shkencore dhe teknike në procesin e prodhimit bujqësor me një sistem serash dhe shtëpish rrjete për kultivim. Artikulli vijues Top9nhacai.com do t’u prezantojë lexuesve kuotimin më prestigjioz dhe cilësor të ndërtimit të shtëpive me membranë dhe shtëpive rrjetë në Hanoi.

Pse Hanoi duhet të përdorë një sistem serash dhe shtëpish neto për prodhimin bujqësor?

Hanoi është një zonë tipike klimatike për rajonin verior me karakteristikat e një klime të lagësht tropikale musonore, verë të nxehtë me shumë shi dhe dimër të ftohtë me pak shi. I përket tropikëve, qyteti merr shumë rrezatim diellor gjatë gjithë vitit dhe ka temperatura të larta. Mund të thuhet se ky është një avantazh dhe një disavantazh i kësaj toke.

Klima e nxehtë dhe e lagësht është e përshtatshme për shumë kultura, duke krijuar kushte për diversifikimin e prodhimit, por kjo klimë gjithashtu krijon kushte që shumë dëmtues dhe sëmundje të zhvillojnë dhe shkatërrojnë të korrat, kështu që kultivimi në rrjetat e sistemit të shtëpisë, serat mund të minimizojë ndikimin. të organizmave të jashtëm. Në të njëjtën kohë, Hanoi është gjithashtu një zonë me dimër mjaft të ashpër, është e vështirë të rriten disa kultura kur përdorni një sistem serë që mund të rregullojë temperaturën në mënyrë të përshtatshme për t’iu përshtatur bimëve, së bashku me të cilat ju kënaqeni plotësisht Përdorni hapësirën për t’u rritur. -produktet bujqësore të sezonit për të diversifikuar produktet e konsumit. Sidomos në situatën e motit ekstrem, sistemi i shtëpive rrjetë dhe serave konsiderohet një zgjidhje efektive për fermerët sot.

Hanoi është gjithashtu një qytet me një shkallë të lartë urbanizimi, kështu që sipërfaqja e tokës bujqësore është zvogëluar shumë, kështu që procesi tradicional i bujqësisë bujqësore nuk është më efektiv, por është shndërrimi i tokës bujqësore. bujqësia moderne për të shfrytëzoni sa më shumë sipërfaqen ekzistuese të tokës.

Ekonomia zhvillohet dita-ditës, kështu që rriten edhe nevojat për jetesë, fokusohet përdorimi i produkteve të pastra, produkteve cilësore, duke kërkuar që fermerët të aplikojnë shumë përparime shkencore dhe teknike në procesin e prodhimit për të përmirësuar produktivitetin dhe cilësinë. kështu promovohet bujqësia në serra, shtëpi rrjete ose serra në Hanoi.

Shtëpitë me membranë dhe shtëpitë rrjetë sjellin shumë përfitime për fermerët, duke përfshirë:

 • Kosto të arsyeshme investimi, shumë më ekonomike se sistemi i serave
 • Siguroni sigurinë e përdoruesit, miqësore me mjedisin
 • Minimizoni ndikimet mjedisore si moti, klima, insektet, etj te bimët
 • Zvogëloni punën, kurseni burimet.
 • Rritni produktivitetin e të korrave falë mbjelljes gjatë gjithë vitit në kombinim me mbjelljen
 • Shkurtoni kohën e korrjes
 • I përshtatshëm për shumë hapësira, veçori gjeografike dhe kushte të ndryshme klimatike
 • Përmirësimi i vlerës së produkteve bujqësore vietnameze në tregun ndërkombëtar, duke nxitur kështu zhvillimin ekonomik

Cila është struktura e shtëpisë së membranës Top9nhacai.com?

Krahasuar me modelin konvencional të shtëpisë me membranë, modeli i shtëpisë me membranë të Top9nhacai.com përdor një kupolë dërrase D42x1.4 mm për të rritur kapacitetin mbajtës.

Kolona me kavilje: Pozicioni më mbajtës i kornizës së membranës është në kabinën e shtëpisë. Shtëpia me membranë Top9nhacai.com përdor një kuti 60x60x1.4 mm për të rritur kapacitetin mbajtës të kornizës së shtëpisë.

Parametrat e 1 njësi të serrës Top9nhacai.com:

 • Hapja: 8 m
 • Gjerësia në drejtim të hapjes: nx 8m
 • Gjatësia e lugut të ujit: nx 4m
 • Lartësia në luginën e ujit: 4 m
 • Lloji i ajrosjes së sipërme të çatisë Fiks, 0.8 m i gjerë
 • Lartësia në majë: 6.5 m
 • Distanca midis dërrasave 3.0 m
 • Distanca midis kolonave të shtëpisë, kolonave midis shtëpisë është 3 m
 • Ndarja e izolimit: 12.0 m2
 • Struktura përballon erërat deri në 104 km/h
 • Ngarkesa e varur 25kg/m2

Themelet dhe kolonat e Shtëpisë së Membranit

Projektuar për të qenë i fortë, duke siguruar kapacitetin mbajtës për të gjithë kornizën.

Themeli i kolonës kryesore është gërmuar 600 mm thellë.

Diametri i gropës së themelit është deri në 300 mm i gjerë.

Ulluqet e kullimit

Ulluqet luajnë një rol jashtëzakonisht të rëndësishëm në strukturën e serrës, ato jo vetëm që ndihmojnë në kullimin e ujit të shiut, por gjithashtu vepron si një rreze mbështetëse për të lidhur fort kornizën e shtëpisë kur kombinohet me sistemin e tasave të kokës së kolonës.

E punuar me fletë çeliku të galvanizuar z275 ose az120, madhësia 600 mm, trashësia 0.5 mm.

Lugina ka një seksion kryq të madh prej 480 mm, kështu që siguron kullim të mirë të çatisë në kushte shiu të dendur pa shkaktuar derdhje të lugit dhe ujë në shtëpi.

Lugina është montuar në kolonën kryesore të shtëpisë, 4 m e lartë nga toka (kosto 0.0).

Në çdo skaj të kullimit, do të instalohet një sistem tubash PVC (110 mm në diametër) për të çuar ujin në sistemin e brendshëm të ulluqeve.

Sistemi i kapakut të çatisë

Kutitë janë të dizajnuara me çelik të galvanizuar (D42x1.4mm) për të ndihmuar në rritjen e kapacitetit mbajtës të sistemit të kornizës në krahasim me shtëpitë e zakonshme shtëpiake.

Aksesorët e përdorur

Tasi i lidhjes së shtëpisë së Top9nhacai.com është prodhuar nga çeliku me rezistencë të lartë nga makineri moderne, i prodhuar nga çeliku i galvanizuar me një shtresë zinku cilësor për të siguruar rezistencë ndaj korrozionit.

Slinti përdor një mbajtëse të galvanizuar z275 ose az100 me trashësi 0,6 mm për të rritur jetëgjatësinë e mbajtësit 3 herë më të lartë se ajo e mbajtëseve të galvanizuar konvencionale. Në veçanti, splinta e Top9nhacai.com është projektuar me skaje të rrumbullakosura për të ndihmuar në rritjen e jetëgjatësisë së membranës së çatisë, duke mos u fërkuar gjatë fërkimit.

Të gjitha bulonat e instalimit përdorin një sistem bulonash të galvanizuar për të siguruar rezistencën më të mirë ndaj korrozionit dhe forcës

Shtylla dhe tasi lidhës përdorin vida të importuara të galvanizuara të cilësisë së lartë.

Dritarja e sipërme e çatisë

Me një gjerësi prej 0,8 m, siguron çlirimin e ajrit të nxehtë, CO2 dhe krijon kushtet më të mira të shkëmbimit të ajrit të brendshëm për bimët.

Për të parandaluar hyrjen e insekteve në shtëpi, në ajrosjen e çatisë së sipërme instaloni një ekran të insekteve 22 rrjetë.

Raporti i ventilimit të sipërme të çatisë dhe tokës (0,8 / 6,5)

Dritarja e çatisë funksionon në parimin e konvekcionit të ajrit, ajri i nxehtë rrjedh lart dhe jashtë përmes dritares së çatisë, dhe ajri i ftohtë rreth shtëpisë do të depërtojë në shtëpi përmes rrjetës kundër insekteve rreth murit. , duke krijuar kështu një konvekcion rrjedha e ajrit në shtëpi për të ndihmuar në ajrosjen dhe reduktimin e nxehtësisë dhe lagështisë në shtëpi. Sistemi i gjerë i xhamit është kërkesa optimale për klimat e nxehta dhe të lagështa si Vietnami, veçanërisht Vung Tau.

Membrana e çatisë

Çatia dhe një pjesë e murit të shtëpisë së membranës janë të mbuluara nga një film transparent. Membrana është bërë nga një material i ri polietileni i ekstruduar me 5 shtresa nga furnizuesi Ginegar® i importuar nga Izraeli me aditivë, duke siguruar karakteristika të jashtëzakonshme si:

 • Trashësia: 150 mikron
 • UV Clear: rezistent ndaj UV, i papërshkueshëm nga pluhuri, rezistent ndaj ndikimit dhe i fortë, rezistent ndaj kimikateve,
 • AV-Antivirus: Antivirus dhe redukton sëmundjet e bimëve,
 • Transmetimi i dritës: 85-90%, rrit dritën për fotosintezën,
 • Dritë difuze: 30-35%, duke krijuar dritë të shpërndarë në mënyrë të barabartë në serra dhe bimë
 • Kundër pikimit: Parandalon pikimin e vesës në bimë, duke reduktuar rritjen e kërpudhave
 • Specifikime dhe garanci të tjera: sipas prodhuesit.

Mur dhe çati rrjetë

Ndarjet dhe dritaret e ventilimit të çatisë janë të mbuluara me rrjetë të teknologjisë së lartë. Për të parandaluar insektet dhe për të kontrolluar erën dhe shiun. Produktet e rrjetës kanë karakteristikat e mëposhtme:

Trashësia: 50 rrjetë ose 32 rrjetë në varësi të kërkesave teknike

Sistemi i bujqësisë së serrave

Sistemi i bujqësisë së serrave

Karakteristikat teknike të shtëpisë rrjetë Top9nhacai.com

Për grupin e kornizës së shtëpisë rrjetë

Kolona e shtëpisë neto

Përdorimi i çelikut të galvanizuar me qëndrueshmëri të lartë në formë të rrumbullakët ose trashësi kuti prej 2 gotash (mm) ose më shumë në varësi të lartësisë së shtëpisë, hapit hapësinor, gjerësisë së shtëpisë

Shtyllat

Derdhni beton fort 20-30 cm më lart se sipërfaqja e tokës për të mbrojtur këmbën e kolonës, distanca midis shtyllave është 2-3 m horizontalisht, 6-10 m vertikalisht, 3-4 m e lartë.

Korniza e çatisë

Në formën e një kupole të sheshtë ose një kupole të devijuar (çati e devijuar), midis dy devijimeve të dy harqeve ndodhet një derë ajrimi rreth 40-50 cm e gjerë, e cila bllokohet nga ekranet e insekteve, duke ndihmuar në zvogëlimin e zonës së nxehtë, duke shtresuar. fluksi i ajrit, rregullimi i ajrit dhe klimës në mjedisin e shtëpisë rrjetë, distanca midis dy harqeve është rreth 2-3 m.

Lidhja e shufrave të kornizës me shufra lidhëse ose nyje komplekse “Y” ose “L” formojnë një strukturë solide me kapacitet të mirë mbajtës. Së bashku me këtë është aftësia për t’u mbledhur shpejt dhe lehtë.

Dera

Mund të bëjë dyer rrëshqitëse ose dyer hapëse me korniza çeliku.

Për sistemin e rrjetit

Ky model përdor të gjithë çatinë dhe murin rrethues me rrjeta insektesh. Korniza e shtëpisë mund të lidhet me rrjetën e insekteve me një mbajtëse susta dhe zigzag, ose një tel zinku për të rritur forcën e shtëpisë së rrjetës. Ekranet e insekteve për shtëpitë me rrjetë janë rrjeta të zgjedhura me kujdes. Në varësi të qëllimit të përdorimit, mund të zgjidhni një ekran të insekteve ose një rrjetë UV.

Për sistemin e ujitjes

Aktualisht, dy teknologjitë kryesore që përdoren për ujitje në shtëpitë me rrjetë janë ujitja me pika dhe ujitja me spërkatje, në varësi të karakteristikave të kulturës për të zgjedhur sistemin më të përshtatshëm të ujitjes.

Instaloni sistemin automatik të ujitjes me pika

Sistemi i ujitjes me spërkatës u siguron ujë bimëve duke formuar mjegulla direkt mbi bimë për të ndihmuar në ftohjen e gjetheve dhe rregullimin e klimës brenda shtëpisë së rrjetës. Ky sistem zakonisht përdoret për shkurre dhe pemë me rritje të ulët.

Instalimi i sistemit automatik të ujitjes me spërkatës Top9nhacai.com

Zgjedhja e metodës së duhur të ujitjes duhet të bazohet në karakteristikat e kulturës, burimin e ujit dhe buxhetin e investimit. Është e mundur të kombinohen metoda të ndryshme ujitje për të rritur kultura të ndryshme sipas çdo kulture të vitit.

Sistemi i bujqësisë në rrjet

Sistemi i bujqësisë në rrjet

Kuotim për ndërtimin e serave dhe shtëpive rrjetë në Hanoi

Mund të thuhet se kostoja e ndërtimit të shtëpive neto dhe serave konsiderohet shumë më e lirë për shkak të serave aktuale. Sidoqoftë, për të përcaktuar me saktësi koston e serave dhe serave për kultivimin bujqësor në Hanoi është mjaft e vështirë, sepse ato varen nga disa nga faktorët e mëposhtëm:

 • Sa shumë duhet për të tejkaluar bizneset dhe investitorët?
 • A ka erë të fortë në zonën bujqësore?
 • Madhësia e zonës aktuale të ndërtimit
 • Mënyra e prodhimit të produkteve bujqësore brenda
 • Lloji i çatisë së hapur me një anë, dy anë ose sensor i hapur automatikisht
 • Çmimi i lëndëve të para herë pas here
 • Model shtëpie me rrjetë ndërtimi

Mund të thuhet se krahasuar me provincat e tjera, Hanoi është provinca më e përshtatshme në ndërtimin dhe montimin e sistemit të serrës dhe rrjetës së shtëpisë së Top9nhacai.coms, sepse kompania ka selinë e saj në Hanoi, stafi mund t’i afrohet zonës si dhe të japë. këshilla të drejtpërdrejta në mënyrën më të shpejtë dhe më të saktë për njerëzit si dhe investitorët këtu.

Për këshilla falas dhe referencë më të saktë të çmimit, ju lutemi kontaktoni direkt linjën telefonike të kompanisë në 0972,627,927

Disa projekte ndërtimi të serave dhe shtëpive rrjetë në Hanoi

Mund të thuhet se ndër të gjitha provincat dhe qytetet, Hanoi është vendi ku Top9nhacai.com ka ndërtuar numrin më të madh të projekteve sot. Këtu janë disa projekte tipike të Top9nhacai.coms ​​këtu.

Projekti i pjeprit me serë 1000m2 në Thuong Tin – Hanoi

 • Adresa e ndërtimit: Thuong Tin, Hanoi
 • Sipërfaqja: 1000m2
 • Kategoria: shtëpi membranore
 • Lloji i kulturës: pjepër dhe kastravec bebe
Projekti i pjeprit me serë 1000m2 në Thuong Tin - Hanoi

Projekti i pjeprit me serë 1000m2 në Thuong Tin – Hanoi

Projekti i serrës në Thuong Tin u ndërtua në tokë kushtuar rritjes së mollëve për një kohë të gjatë dhe u rinovua për të ndërtuar një fermë të sigurt. Sipërfaqja totale është 1000m2, projektimi përfshin 2 njësi, secila njësi është 9 m e gjerë.

Shtëpia me membranë në projekt është projektuar me çati të hapur me lartësi 6.5 m. Në të cilën, çatia e hapur 1 m e lartë ndihmon në konvekcionin e ajrit midis pjesës së brendshme dhe të jashtme të shtëpisë së membranës, duke ndihmuar në uljen e nxehtësisë së shkaktuar nga efekti i serrës së brendshme.

I gjithë sistemi i kafazit përdoret me një kornizë të trashë çeliku, strukturë të fortë dhe nyje të salduara për të ndihmuar shtëpinë e membranës të ketë kapacitet të mirë mbajtës dhe t’i rezistojë stuhive të nivelit 11.

Pjesa e sipërme është e mbuluar me film Poliv izraelit të importuar me cilësi të lartë. Ky film është shumë i qëndrueshëm, mund të përballojë motin ekstrem dhe ka një jetëgjatësi deri në 8 vjet. Përdorimi i dizajnit të membranës Poliv dhe çatisë së hapur ndihmon për të kontrolluar më mirë sasinë e nxehtësisë brenda serrës dhe sasinë e ujit të shiut dhe insekteve që prekin bimët.

Përveç kësaj, projekti gjithashtu instalon sisteme moderne të ujitjes për të ndihmuar mbjelljen e pemëve të bëhet më e lehtë dhe të kursejë më shumë kohë dhe përpjekje.

Projekti i serrës në çati, sistemi i ujitjes së perimeve në Cau Giay

 • Adresa e ndërtimit: Cau Giay, Hanoi
 • Kategoria: Shtëpi membranore në çati, sistem vaditjeje perimesh
 • Sipërfaqja: 50m2
 • Të lashtat: bimë ngjitëse, bimë me gjethe
Projekti i serrës në çati në Cau Giay Hanoi

Projekti i serrës në çati në Cau Giay Hanoi

Shtëpia e membranës është e dizajnuar në mënyrë të vendosur, kolonat ose dërrasat janë të gjitha prej çeliku të galvanizuar super të qëndrueshëm, rezistent ndaj elementeve të motit të ashpër. Filmi është bërë nga plastika e pastër e trashë me cilësi të lartë, ka një jetë të gjatë dhe është projektuar për të zvogëluar efektin e rritjes së temperaturës brenda serrës.

Përveç kësaj, pronari i shtëpisë përdor gjithashtu një sistem automatik të ujitjes çdo ditë me një dozë arbitrare uji. Spërkatësit me kokë të vogël ndihmojnë në kursimin e sasisë maksimale të ujit, ndihmojnë ujin të depërtojë thellë në tokë dhe të mos tejmbushet apo mbarojë, duke rritur kështu efektivitetin e plehrave për bimët në maksimum.Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Báo giá thi công nhà màng, nhà lưới tại Hà Nội . Đừng quên truy cập Top9nhacai.com kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *